Cabin Max Velocity Laajentuva Matkalaukku 55x40x20/25cm

49.95

2 varastossa

Cabin Max Velocity on tyylikäs ja erittäin kevyt matkalaukku sopii täydellisesti useimpien IATA lentoyhtiöiden käsimatkatavaroita koskeviin määräyksiin. Velocity Cabin matkalaukku voi laajentua 25% hyödyntääkseen lentoyhtiöiden alati muuttuvia matkatavaroiden sallittuihin mittoihin, etenkin lentoyhtiöihin, joilla on suurempia käsimatkatavaroiden mittoja. Matkalaukku Velocityssä on vahva ja kestävä ABS-kuori, tukeva alumiininen teleskooppikahva ja 4 sileää monisuuntaista 360 asetta pyörivää vetopyörää, jotka varmistavat helpon etenemisen lentokentän läpi.

Tämän arvokkaan matlaukun sisustuksessa on vetoketjullinen jakajaosa, verkotettu paneelitasku ja joustavat pakkausnauhat, komporessionauhat, joiden avulla voit järjestää tavarat tiivimmin.

Olitpa säännöllinen lento- tai aloittelija, arvostat tyylikästä, toiminnallista ja laajennettavaa Velocity Cabin Max matkalukkua, vetolaukkua.

Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle ovat:
-55x40x20 cm laajennettavalla vetoketjulla, jolla voi suurentaa pakkauskokoa 55x40x25 cm: iin asti.
-Sallittu IATA käsimatkatavaroiden koko mitat suosituimmille eurooppalaisille lentoyhtiöille.
-Velocity matkalaukku on valmistettu ABS-kestomuovipolymeeristä, joka on kevyt, vettähylkivä ja suojaa sisältöäsi lentojen ja matkojen aikana.
-Monisuuntaiset 360 astetta vetopyörät liikkumiseen, tarjoavat matkalaukulle vakauden ja luotettavuuden. Säädettävä korkeus sisäänvedettävä teleskooppi vetokahva antaa matkalaukulle helpon käsittelyn lentokentällä ja lentokoneissa.
-Kokonsa puolesta, matkalukku Velocity on ihanteellinen viikon tai pidemmälle matkalle ylimääräisen laajennettavan vetoketjuosan kanssa, mutta silti riittävän pieni viikonlopun matkalaukkuksi. Helppo pakata älykkäällä vuoratulla sisätilalla ja vetoketjullisilla laukkujakoilla.

Koko: 55x40x20cm -> 55x40x25cm
Väri: Mint
Materiaali: ABS
Paino: 2,9kg

Vertaa

Lisätiedot

Paino 2 kg

Main Menu

Cabin Max Velocity Laajentuva Matkalaukku 55x40x20/25cm